X

Detingut a Santa Eugènia Juan Gayá, el “tipster” més famós d’Espanya

Se l'acusa de formar part d'una organització criminal de presumptes estafes esportives i blanqueig de capitals

28/03/2023

Detingut a Santa Eugènia Juan Gayá, el “tipster” més famós d’Espanya

Redacció

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts migdia a Mallorca Juan Gayà, un famós gurú de les apostes esportives de 40 anys amb centenars de seguidors a les xarxes socials, acusat de blanqueig de capitals. Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Comissaria General de la Policia Nacional i també de la Guàrdia Civil han anat a detenir-lo quan era a casa seva, d’on ha intentat fugir. L’arrest ha tengut lloc a pocs metres del domicili on s’ha enfrontat als agents, alguns dels quals han resultat ferits de caràcter lleu.

Joan Gayà, a part de ser una persona coneguda a Santa Eugènia, tenia molts seguidors a les xarxes socials, on sovint presumia del seu nivell de vida elevat. Se’l considera el “tipster” o assessor d’apostes esportives més famós d’Espanya. Només al seu canal de Telegram té 280.000 seguidors.

La detenció de Joan Gayà s’ha produït en el marc d’una macrocausa de l’Audiència Nacional a tot l’Estat contra una organització criminal de presumptes estafes esportives i blanqueig de capitals.

28/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris