X

Detingut per atrinxerar-se a Son Llàtzer i amenaçar de cremar-se ell mateix i tota l’Àrea de Maternitat

L'arrestat va passar a la disposició del jutge de guàrdia de Palma, que li va imposar mesures d'allunyament de la nina

19/03/2023

Detingut per atrinxerar-se a Son Llàtzer i amenaçar de cremar-se ell mateix i tota l’Àrea de Maternitat

Redacció

La Policia Nacional ha detingut per amenaces i resistència un home que es va atrinxerar en una habitació de l’Hospital Son Llàtzer de Palma amb la seva dona i una bebè nounada després que els serveis socials l’informassin de la retirada de la custòdia de la nina.

Segons han confirmat aquest diumenge fonts pròximes al cas, després que el diari Última Hora avançàs la notícia, els fets es varen produir divendres sobre les 13.30 hores i varen requerir la intervenció d’un agent especialista en mediacions.

Un tècnic de l’IMAS va sol·licitar l’acompanyament de la Policia en el centre sanitari per a comunicar a uns pares que els retiraven la custòdia de la seva filla nounada per raons que no han transcendit. El pare, de 41 anys, va reaccionar violentament, es va tancar juntament amb la mare i la bebè a l’habitació i va amenaçar de cremar-se ell mateix i calar foc a tota l’Àrea de Maternitat.

Davant la seva resistència, els policies actuants varen demanar la intervenció d’un company especialista en mediacions que va dialogar amb l’home i va aconseguir que sortís de l’habitació uns 45 minuts després d’iniciar la seva resistència. No obstant això, una vegada fora de l’habitació el pare es va tirar enrere i va tractar de tornar a atrinxerar-se, moment en què els agents es varen abalançar sobre ell, el varen reduir i varen procedir a la seva detenció.

L’arrestat va passar aquest dissabte a la disposició del jutge de guàrdia de Palma, que li va imposar mesures d’allunyament de la nina.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris