X

Detingut per muntar una plantació amb 60 plantes de marihuana al seu domicili a Establiments

L'home ja va ser detingut a finals del mes de març per una plantació de marihuana al traster

21/05/2023

Detingut per muntar una plantació amb 60 plantes de marihuana al seu domicili a Establiments

Redacció

La Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma, va procedir a la detenció d’un home de 63 anys, espanyol, per una plantació de marihuana en un pis a Establiments, a Palma.

L’home ja va ser detingut a principis del mes de març en el mateix pis quan uns veïns van avisar a la Policia Nacional, ja que suposadament havia manipulat el quadre elèctric i va deixar sense llum la comunitat, i ja existien fins a set denúncies per fets similars, entre ells amenaces i danys.

Els agents van comprovar que l’home comptava amb una plantació de marihuana al traster amb 36 plantes i que en muntava una altra al domicili, en tots dos casos amb tots els elements necessaris com ventiladors, extractors, panells de llum, entre altres, motiu pel qual va ser detingut com a presumpte autor dels fets.

Els agents  van tenir coneixement que l’investigat havia tornat al domicili i estaria instal·lant una nova plantació. Les sospites es van enfortir quan un agent de la Policia Local que va anar a lliurar una citació judicial va percebre olor de marihuana perquè possiblement podria haver-n’hi una plantació a l’interior.

Els investigadors van aprofundir en el tema i van sol·licitar una entrada i registre en el domicili, que es va dur a terme dimecres passat, i van localitzar-hi una plantació de marihuana amb 60 plantes, amb diversos focus d’il·luminació i transformadors, i també van trobar 20 esqueixos de plantes.

Es va procedir a la detenció de l’home alk domicili mateix com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, i els agents van intervenir les plantes i desmantellara la plantació.

21/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris