X

Detingut un home a Calvià per tinença de material pedòfil

Van trobar uns 20 arxius amb fotos i vídeo de nens d'entre 3 i 6 anys, en actitud de joc però nus, enfocant els seus genitals

28/05/2023

Detingut un home a Calvià per tinença de material pedòfil

Redacció

Un jubilat va ser detingut a Calvià després de trobar en possessió d’una vintena d’arxius amb fotos i vídeos de nens d’entre 3 i 6 anys, en actitud de joc però nus, enfocant els seus genitals.

La detenció del presumpte pedòfil es va efectuar per part de la Unitat Central de Ciberdelinqüència i Protecció al Menor, resultat de la recerca que desenvolupa aquest grup policial contra la tinença i distribució de material d’explotació sexual infantil a través d’internet.

Després d’analitzar la informació es van monitorar alguns arxius amb contingut pedòfil, entre novembre del 2022 i gener del 2023. Concedida l’entrada i escorcoll en el seu domicili a Calvià, les autoritats van comprovar que es tractava del lloc de connexió, i que existeixen uns 20 arxius amb fotos i vídeos de nens d’entre 3 i 6 anys, en actitud de joc però nus, enfocant els seus genitals. La Policia Nacional va confiscar tres discs durs, un ordinador portàtil i un ordinador de sobretaula.

Va ser acusat del presumpte delicte de corrupció de menors, i posat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Palma.

La Policia Nacional anima els ciutadans a denunciar o a informar de qualsevol classe d’arxius relacionats amb la pornografia infantil.

28/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris