X

Detingut un home per assotar el seu fill d’onze anys

El director del col·legi va indicar als policies que, quan va arribar el menor, li va dir que el dia anterior son pare l'havia agredit utilitzant un objecte

19/03/2023

Detingut un home per assotar el seu fill d’onze anys

Redacció

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 44 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments contra el seu fill d’11 anys, per pegar-li a l’esquena.

La veu d’alarma la va donar el director d’un col·legi públic de Palma juntament amb l’educadora, dilluns passat, els que en tenir coneixement dels fets varen traslladar el menor a un centre mèdic. També varen activar el protocol per maltractament infantil, motiu pel qual s’hi va personar una patrulla de seguretat ciutadana de la Policia Nacional per a les primeres gestions. El director va indicar als policies que, quan va arribar el menor al col·legi, li va dir que el dia anterior son pare l’havia agredit utilitzant un objecte, ja que pensava que el nin li havia sostret doblers. Pel que sembla no es tractava d’un fet aïllat ja que tenien coneixement que, amb anterioritat, havia existit maltractament físic similar cap al menor per part del seu progenitor.

La UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca. Es va entrevistar amb el menor i esbrinaren que son pare li havia pegat amb un objecte a l’esquena i braços i que no era la primera vegada que ho feia. Els investigadors varen comprovar que el menor presentava lesions a l’esquena i braços, algunes d’elles eren compatibles amb les quals podia produir un objecte similar a un fuet.

Els agents varen recaptar més informació sobre l’incident, obtingueren l’informe mèdic on constaven les lesions i realitzen les necessàries per a l’esclariment dels fets. Arribaren a saber que la mare tenia coneixement que el pare havia pegat el seu fill.

Finalment, els agents varen aconseguir localitzar el pare hores després i varen procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments cap al seu fill menor d’edat. Amb vista de les circumstàncies del fet, el menor va quedar a càrrec del servei de protecció de menors del IMAS.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris