X

Detingut un home per donar marihuana a una veïna menor d’edat i agredir-la sexualment

La menor quedava a casa dels veïns mentre sa mare treballava i els abusos per part de l'home es produïen quan la seva dona s'absentava per algun motiu

12/11/2023

Detingut un home per donar marihuana a una veïna menor d’edat i agredir-la sexualment

Redacció

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home, espanyol i jubilat, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i contra la salut pública, per agredir sexualment la filla d’una veïna, menor de 16 anys, i donar-li marihuana quan quedava a la seva cura.

La UFAM de la Policia Nacional va iniciar la recerca a partir d’una denúncia interposada per una dona que donava compte d’una agressió sexual cap a la seva filla menor d’edat, per part del seu antic veí, ha informat la Prefectura Superior de les Balears en un comunicat.

La mare, quan va trobar feina, va demanar a un matrimoni de veïns jubilats que cuidassin les seves filles. Les menors quedaven a casa seva mentre la seva mare treballava i els abusos per part de l’home es van produir quan la seva dona s’absentava per algun motiu. Temps més tard, la mare es va adonar que la seva filla s’intercanviava missatges amb l’antic veí i que aquest suposadament sol·licitava fotografies provocatives a la menor d’edat. A més, va descobrir que quan la seva filla havia quedat tota sola amb ell li feia tocaments a les parts íntimes que van anar a més: l’home havia arribat a demanar a la menor que també el tocàs. Els agents van esbrinar també que l’home li va oferir marihuana a la menor i que ella en va fumar.

Una vegada acabada la investigació, els agents van detenir aquest dijous l’home, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i també contra la salut pública, per afavorir el consum de substàncies estupefaents per part de la menor.

12/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris