X

Detingut un home per intentar apunyalar els seus companys de pis a Maó

La disputa hauria començat per discrepàncies en la convivència

09/05/2023

Detingut un home per intentar apunyalar els seus companys de pis a Maó

Després d'una inspecció dels voltants del lloc dels fets, la Policia va poder recollir els ganivets usats pel presumpte agressor. / POLICIA NACIONAL

Redacció

Un home de 42 anys ha estat detingut per intentar apunyalar diversos companys de pis amb un ganivet a Maó. Els fets varen tenir lloc dissabte passat a un domicili pròxim a la plaça d’Eivissa. La disputa hauria començat per discrepàncies en la convivència. L’home està acusat d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa.

Un dels companys de pis del detingut va patir dos talls superficials a la cara. A un altre li va intentar clavar el ganivet al cap i el pit, i a un tercer company va intentar ferir-lo a l’abdomen. Les víctimes varen poder sortir del domicili i avisar la Policia. Després d’identificar-lo, els agents varen procedir a la seva detenció.

Segons una nota de la Policia, la matinada del dissabte, devers la 01.00 h, el presumpte agressor va acudir al domicili, que comparteix amb altres companys, alterat i agressiu, causant danys mobiliaris i materials a l’interior, produint al seu torn grans sorolls, despertant els companys de pis, els quals van telefonar a la Policia Local per a intentar calmar la situació.

Hores més tard, devers les 13.50 hores, es rep una telefonada en el 091, indicant que a l’interior d’aquest domicili pròxim a la plaça Eivissa de Maó s’estava produint una agressió entre companys de pis amb un ganivet.

Quan varen arribar els agents, i després d’esclarir què hi passava, van observar el presumpte agressor, procedint a la seva plena identificació i posterior detenció. Després d’una inspecció dels voltants del lloc dels fets es va poder recollir els dos ganivets, amb els quals hauria agredit al seu company de pis i hauria intentat fer el mateix amb la resta de convivents.

09/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris