X

Detingut un home per robar patinets elèctrics a Son Espases

El denunciat va confessar que sostreia els vehicles per a posteriorment vendre'ls per un import de 100 euros

26/11/2023

Detingut un home per robar patinets elèctrics a Son Espases

La matinada del passat divendres, agents de la Policia Nacional a Palma van procedir a la detenció d’un home espanyol de 48 anys, per robar diversos patinets elèctrics a l’Hospital de Son Espases.

Els fets van ocórrer la matinada del passat divendres, quan una treballadora de l’hospital va anar a recollir el seu patinet en un lloc que tenen habilitats els treballadors, i no el va localitzar, per la qual cosa va avisar el servei de seguretat. Els vigilants de seguretat de l’hospital van realitzar una sèrie de comprovacions alhora que van avisar a la Policia Nacional. En arribar, els agents van dur a terme una batuda per la zona, i van poder comprovar com hi havia tres patinets en la planta inferior agrupats i amb un cadenat i un altre en la zona d’urgències. A més, localitzaren el presumpte autor.

Després d’un escorcoll al detingut, van localitzar una clau que obria el cadenat dels patinets agrupats, per la qual cosa es va procedir a la detenció del presumpte autor per diversos furts de patinets. El denunciat va confessar que sostreia patinets per a posteriorment vendre’ls per un import de 100 euros, ja que necessitava els doblers.

26/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris