X

Detingut un home per robatori i tinença il·lícita d’armes

El detingut va robar en un establiment i, tres dies després, trobaren una escopeta i munició en l'interior del seu vehicle

03/06/2023

Detingut un home per robatori i tinença il·lícita d’armes

Redacció

La Policia Nacional va detenir un home, espanyol de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en un establiment, i uns dies més tard, per un delicte de tinença il·lícita d’armes, a Palma.

Segons ha informat la Policia, els fets van ocórrer el passat 26 de maig, en la barriada de Son Roca, moment en el qual va entrar una trucada en el 091 en la qual es comunicava que en un establiment hi havia una brega amb una arma blanca. Una vegada allà, els agents van veure un home alterat, que es movia de banda a banda, mentre era custodiat pels treballadors de l’establiment, així com per un agent de Policia Local fora de servei.

Els testimonis van manifestar que el forcejament entre els treballadors i el detingut va començar perquè aquest havia intentat sostreure objectes de l’interior de l’establiment, moment en el qual li va caure una arma blanca d’entre les seves pertinences. Els empleats van veure com el detingut s’enduia objectes amagats entre la seva roba, que no havien estat abonats. Per això, els treballadors van intentar que l’home no se n’anàs del local.

Tres dies més tard, el 29 de maig, va entrar de nou en el 091 una altra trucada del mateix establiment. S’informava que hi havia un vehicle aparcat en el pàrquing del mateix comerç amb una escopeta en el seu interior, des del passat 26 de maig, ja que l’home que el conduïa havia estat detingut pel fet anteriorment descrit i no havia retirat el vehicle de l’aparcament. Els agents van comprovar que a l’interior hi havia una escopeta amb el número de sèrie esborrat, documentació a nom del detingut, munició per a l’arma i 13 bastons modificats amb la punta metàl·lica.

Per aquest motiu, novament, es va procedir a detenir-lo, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

03/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris