X

Detingut un home per tràfic de drogues

Les queixes veïnals van alertar els policies, que van comprovar el consum d'heroïna en els voltants d'un col·legi

25/06/2023

Detingut un home per tràfic de drogues

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, haa detingut a un home nigerià com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i li han intervingut més de 600 grams d’heroïna, prop de 200 grams de cocaïna i més de 13.000 euros en efectiu, entre altres objectes.

La recerca es va iniciar a conseqüència de nombroses queixes veïnals per la gran quantitat de persones que consumien heroïna enfront d’un col·legi de Palma, en la barriada de Son Gotleu. La informació apuntava que diverses persones s’estarien dedicant a la venda de substàncies estupefaents a l’interior de portals i establiments adjacents.

Els agents van anar centrant les investigacions i van comprovar que els venedors amagaven la substància estupefaent en el mobiliari urbà o a l’interior de canonades i elements similars al carrer. Amb aquesta informació, els agents van dur a terme una entrada i registre en el domicili dels investigats, on es van intervenir més de 600 grams d’heroïna, prop de 200 grams de cocaïna, diners en efectiu i diversos objectes.

En el domicili es va detenir el principal investigat com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. La recerca encara resta oberta i no es descarten noves detencions.

25/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT