X

Detingut un home per una presumpta agressió sexual a la seva arrendadora

L'home la va amenaçar amb un ganivet, li va rompre el vestit i va fer-li tocaments 

20/05/2023

Detingut un home per una presumpta agressió sexual a la seva arrendadora

Redacció

La Policia Nacional va detenir, a Palma, un home de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.

Els agents van rebre la denúncia de la dona que relatava que el passat dimecres es va dirigir amb un tècnic a una casa que té arrendada en la barriada des Camp Redó, on l’inquilí li deu diversos mesos de lloguer, per fer-hi la revisió del gas. Quan arribaren a l’habitatge, el detingut no volia deixar entrar a la casa el tècnic perquè no es creia que fos d’una empresa oficial. Així, el treballador va partir del lloc juntament amb la propietària sense fer el treball.

Més tard, la dona va tornar a l’habitatge per aclarir l’incident, quan l’home s’hi va abordar amb un ganivet a la mà, i la va empènyer contra la paret mentre li proferia amenaces. En aquest moment, el denunciat li va rompre algunes peces de roba i li tocava diverses parts del cos, a més de voler mantenir relacions sexuals, acte que va poder evitar la dona i va aconseguir fugir. Després de l’incident, la dona va anar al metge per curar-se les lesions produïdes, i es va activar en aquell moment el protocol d’agressió sexual.

Quan la Policia Nacional va tenir coneixement del succés, va iniciar les gestions per localitzar el presumpte autor. Hores després, els agents van aconseguir trobar-lo i tramitaren les diligències policials corresponents per detenir-lo i passar a disposició judicial.

20/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris