X

Detingut un menor per abusar sexualment de tres companyes de classe i difondre imatges íntimes d’una d’elles

Ha estat detingut com a presumpte autor de delictes d'agressió sexual i de descobriment i revelació de secrets

13/11/2022

Detingut un menor per abusar sexualment de tres companyes de classe i difondre imatges íntimes d’una d’elles

La Policia Nacional ha detingut a un menor d’edat, com a presumpte autor de delictes d’agressió sexual a tres al·lotes també menors, consistents en tocaments en zones íntimes, a més d’un delicte de descobriment i revelació de secrets, en mostrar fotografies íntimes d’una de les víctimes sense la seva autorització.

Segons ha informat la Policia, la recerca es va iniciar en tenir coneixement que un menor d’edat tenia fotografies i vídeos de contingut sexual de la seva exparella, també menor, i que suposadament ho estava ensenyant als companys d’institut. A més, els agents van tenir coneixement que havia dut a terme tocaments a altres menors d’edat durant diversos mesos i en diferents llocs.

Després de nombroses gestions i de prendre declaracions a testimonis i a víctimes, van aconseguir identificar a tres joves menors d’edat que van ser objecte de tocaments en zones íntimes per part del menor, sense el consentiment d’aquestes.

De la mateixa manera, el presumpte autor suposadament estava ensenyant als companys de l’institut diverses fotografies i un vídeo íntim i de contingut sexual d’una de les víctimes, qui havia estat la seva parella.

13/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT