X

Detingut un pare a Palma per haver violat en nombroses ocasions la seva filla menor d’edat

L'home emprava de vegades la força i va amenaçar la víctima perquè no relatàs el que succeïa

15/05/2023

Detingut un pare a Palma per haver violat en nombroses ocasions la seva filla menor d’edat

Imatge d'arxiu.

Redacció

Un pare de 45 anys ha estat detingut a Palma per, presumptament, violar la seva filla menor d’edat en repetides ocasions i a vegades emprant la força, al llarg de prop d’un any, segons ha informat aquest dilluns la Prefectura Superior de Balears de la Policia Nacional.

El cas va ser posat en coneixement dels agents especialitzats de la Unitat d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) per part d’una fundació dedicada a l’ajuda a la infància i adolescència.

La investigació va revelar que, suposadament, la menor havia estat violada fins a un pic per setmana des de l’any passat en el domicili del seu progenitor, qui a vegades emprava la força i va amenaçar la víctima perquè no relatés el que succeïa.

La víctima no va contar res a la mare, qui desconeixia el que passava, encara que va començar a tenir-ne sospites.

Amb totes les dades, els agents van sol·licitar la intervenció dels serveis mèdics, del mèdic forense, així com d’altres serveis de protecció de menors de l’administració autonòmica, com estableix el protocol per a aquests casos.

Divendres passat els agents de la UFAM van detenir al pare com a presumpte autor d’agressió sexual contra la seva filla, de menys de catorze anys.

15/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris