X

Presó provisional i sense fiança per als quatre turistes detinguts per una presumpta violació en grup a Platja de Palma

La víctima va conèixer un d'ells i van tenir relacions sexuals consensuades. Però en acabar, els altres tres la van violar

09/04/2024

Presó provisional i sense fiança per als quatre turistes detinguts per una presumpta violació en grup a Platja de Palma

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Palma, en funcions de guàrdia, ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança per als quatre homes detinguts, d’origen italià i d’entre 22 i 27 anys, acusats d’un delicte d’agressió sexual contra una dona en un apartament a Platja de Palma. Els quatre turistes han partit ja han sortit dels jutjats d’Alemanya de Palma en un furgó policial cap a la presó, després que el jutge de guàrdia n’ha decretat l’ingrés provisional per uns fets que varen tenir lloc en la matinada de diumenge.

Segons la investigació de la Policia Nacional, passada la mitjanit, en un local d’oci del passeig Marítim de Palma, la víctima va conèixer un dels joves. Després d’una estona intimant, tots dos van decidir traslladar-se a l’hotel on estava allotjat el turista, amb tres amics més, a la zona de Platja de Palma. Una vegada dins l’apartament, el jove i la víctima mantingueren relacions sexuals consentides. En acabar, segons detalla la Policia, els altres tres amics del jove van accedir a l’habitació de manera alternativa on hi havia la dona, a la qual suposadament van agredir sexualment, mantenint relacions amb ella en contra de la seva voluntat, subjectant-la i forçant-la.

La víctima va agafar el passaport d’un d’ells i va abandonar l’hotel. Es va dirigir en taxi a la prefectura de la Policia Nacional on va explicar el que li havia ocorregut i va interposar una denúncia. A partir d’aquell moment es va activar el protocol establert per a les víctimes de violència sexual, i es va traslladar la jove a un centre sanitari. La brigada de la Policia Judicial i la UFAM, la Unitat de Família i Dona van iniciar una investigació per esclarir els fets.

Els agents van recollir informació sobre el succeït i esbrinaren que els quatre joves eren turistes i tenien prevista la seva sortida de l’illa el mateix diumenge, per la qual cosa van accelerar les gestions: aconseguiren identificar els quatre joves i procediren a detenir-los com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual.

09/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT