X

Dia Internacional de la Família, una data per posar en reconeixement la tasca educativa de les famílies

Aquest divendres 15 de maig se celebra aquesta efemèride que posa en valor el paper de la família, sigui com sigui aquesta

15/05/2020

Dia Internacional de la Família, una data per posar en reconeixement la tasca educativa de les famílies

Redacció

Avui, 15 de maig se celebra el Dia Internacional de les Famílies. L’objectiu de l’ONU és crear consciència sobre el paper fonamental que tenen a la societat, principalment pel que fa a l’educació dels infants. I enguany, enmig de la pandèmia, reclama als països més polítiques socials que ajudin les famílies més vulnerables.

Nombroses, monoparentals, homoparentals, reconstituïdes, adoptives o d’acollida, com les més de 418 que hi ha a Mallorca i de les quals, a través d’aquesta campanya de l’IMAS, en coneixem el testimoni. Cadascuna amb les seves peculiaritats, les seves lluites- econòmiques o personals- el seu dia a dia, però amb un denominador comú. L’amor.

La família, un univers interpersonal, on ens refugiam i aprenem junts. Tot i estar enfora, com ara, que per força major toca estar més distanciats.

A totes, feliç dia. Perquè avui, més que mai, el paper de la família recobra importància i, per això, com remarca enguany les Nacions Unides, tenim la necessitat d’instaurar polítiques socials que protegeixin les més vulnerables.

15/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris