X

Dia Internacional de la Infermera: el Col·legi Oficial d’Infermeria ret homenatge als professionals del sector

En un acte celebrat a l'Escola d'Hostaleria de la UIB, s'han lliurat les insígnies d'argent a les infermeres que han complit 25 anys de dedicació a la professió i les d'or, a les que s'han jubilat enguany

12/05/2023

Dia Internacional de la Infermera: el Col·legi Oficial d’Infermeria ret homenatge als professionals del sector

Redacció

El Col·legi Oficial d’Infermeria ha retut homenatge aquest divendres horabaixa a tots els professionals del sector en el Dia Internacional de la Infermera. Ha estat en un acte celebrat a l’Escola d’Hostaleria de la UIB, on s’han lliurat les insígnies d’argent a les infermeres que han complit 25 anys de dedicació a la professió i les d’or, a les que s’han jubilat enguany, en agraïment per la seva tasca.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha presidit l’acte i ha estat l’encarregada de donar el premi especial a la infermera a Brígida Mora, en homenatge a la seva llarga trajectòria professional, sobretot dins l’Atenció Primària. La periodista Joana Solivellas, del programa ‘Al Dia’, d’IB3 Ràdio, ha rebut el premi de Periodisme per l’entrevista a dues infermeres especialistes en Salut Mental.

12/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris