SOCIETAT

Diada de les Illes multitudinària a Palma

El bon temps ha animat molta gent a sortir a passejar i participar durant tot el dia de l'ampli ventall d'activitats que s'oferien a Ciutat


Molt d’ambient a sa Feixina de Palma aquest dia primer de març, Diada de les Illes Balears, seguint la dinàmica de tot el dia. Començava a caure el sol i eren molts els qui volien allargar l’horabaixa amb amics o família entre paradetes de menjar, beure i música.

Al llarg del dia el Passeig Sagrera ha estat l’epicentre de tota aquesta oferta, però també als voltants s’hi han instal·lat unes 250 paradetes de tota mena. No hi han faltat oficis tradicionals, llibres, contacontes i lectures de poemes.

La Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears ha posat la música i la resta d’Escoles Artístiques, la creativitat. Amb motiu del 40è aniversari de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia s’ha editat un còmic il·lustrat de la mà del Clúster que recorre la història de les Illes.

Tampoc no hi han faltat les llegendes tradicionals de ca nostra, que han recorregut diversos indrets de Ciutat. A més, les principals institucions han obert les portes per tots aquells ciutadans i ciutadanes que volien descobrir els seus racons.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |