X

Dijous arranca la Setmana de la Dramatúrgia a Palma

Se celebrarà al Teatre Mar i Terra fins el 13 de desembre

30/11/2020

Dijous arranca la Setmana de la Dramatúrgia a Palma

Després de cinc mesos de retard per la crisi sanitària, dijous arranca la segona edició de la Setmana de la Dramatúrgia al Teatre Mar i Terra de Palma. Se celebraran tota una casta d’activitats com tallers, xerrades i classes magistrals amb el focus posat en la figura del dramaturg i els guions de les obres teatrals.

Les activitats arrancaran el 4 de desembre amb un taller d’escriptura col·lectiva impartit per la directora i guionista catalana Helena Tornero. Durant tres dies, dramaturgs professionals i aficionats col·laboraran per escriure una obra teatral.

Aquest esdeveniment disposarà d’altres xerrares i tallers impartits pel mallorquí d’adopció Joan Yago, creador de la companyia teatral La Calòrica, i també Denise Duncan, que repassarà conceptes bàsics de l’escriptura teatral com la trama, els personatges o l’acció dramàtica. Els autors també podran saber-ne més, sobre els drets que els emparen com a creadors.

Tanca el programa, el 13 de desembre, la semifinal de l’Art Jove de Literatura en què cinc autors faran una dramatització dels seus textos per veure qui passa a la final d’aquest certamen.

30/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris