X

Dilluns comença la ronda de contactes de Le Senne amb els grups parlamentaris per fixar el debat d’investidura

S'espera que la setmana que ve s'anunciïn els detalls de l'acord entre el Partit Popular i Vox per investir a la popular Marga Prohens

23/06/2023

Dilluns comença la ronda de contactes de Le Senne amb els grups parlamentaris per fixar el debat d’investidura

Aquest divendres al Parlament hi regnava la calma. Una quietud que s’interromprà dilluns 26 de juny a les nou i mitja del matí quan comenci la ronda de contactes del president de la cambra. El grup Popular serà el primer a reunir-se amb Gabriel Le Senne. Allà, els populars proposaran el nom de Marga Prohens com la candidata per ser investida presidenta del Govern. Aquell dia, Le Senne es trobarà també amb el grup Socialista, Vox i Més per Menorca. L’endemà, dimarts 27, les consultes es reprendran a les nou del matí amb els diputats d’Unides Podem, Sa Unió de Formentera i, en darrer lloc, Més per Mallorca.

Tot i que aquesta data s’apropa, les negociacions entre el Partit Popular i Vox estan en pausa, ja que la líder del PP, Marga Prohens, es trasllada avui a Eivissa per presenciar la constitució del Consell Insular. Un recés que s’allargarà tot el cap de setmana per mor de les festes de Sant Joan, a Menorca. S’espera que al llarg de la setmana que ve es resolguin les incògnites sobre l’acord entre les dues formacions.

23/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT