societat

La pròxima setmana començarà la vacunació a 4.436 dependent d’alt grau i els seus cuidadors

Salut preveu acabar de vacunar els usuaris i professionals de residències de gent gran i també les persones amb discapacitat aquesta mateixa setmana


Salut preveu que aquest diumenge pugui finalitzar el procés de vacunació a les residències. En total s’hauran immunitzat 7.616 usuaris i treballadors d’aquests centres. Les persones amb grau III reconegut de dependència que necessiten suport total per a la seva autonomia i que no estiguin institucionalitzades seran les pròximes a vacunar-se.

A partir de la setmana que ve, les 4.436 persones que conformen aquest col·lectiu a les Illes i els seus cuidadors professionals començaran a ser vaccinats a domicili pel seu centre de salut habitual. La previsió és que en dues setmanes aquest col·lectiu hagi pogut rebre la primera dosi del vaccí.

La vacunació es durà a terme des d’Atenció Primària. Els centres de salut donaran cita i posteriorment un equip d’atenció domiciliària es desplaçarà al domicili per vacunar.

Professionals Sanitaris

La vacunació del col·lectiu de grans dependents serà paral·lela a la vacunació de la segona dosi dels professionals de primera línia que lluiten contra la Covid-19, que s’inicia aquest dimecres a tots els centres sanitaris de les Illes Balears.

3.325 professionals de la sanitat pública i 1.500 de la privada rebran la segona dosi del vaccí durant els pròxims 15 dies, coincidint amb l’administració de la primera dosi a la resta de professionals sanitaris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mitja dotzena de cavalls menorquins queden atrapats enmig de la tempesta

Els bombers i el llacer municipal han pogut rescatar la majoria d’animals, però d’altres han mort i han estat arrossegats...

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Els vesins del centre històric de Maó denuncien la presència de rates als carrers de la ciutat

Els afectats demanen a l'Ajuntament que hi intervengui, però el consistori argumenta que no ho pot fer perquè el focus...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...