societat

Al camp o a la muntanya, amb grups de màxim 10 persones i a través d’empreses i cita prèvia

L'Ordre ministerial del passat 17 de març decretà el tancament dels Ports de les Balears, per tant encara no podem sortir amb barca

Al+camp+o+a+la+muntanya%2C+amb+grups+de+m%C3%A0xim+10+persones+i+a+trav%C3%A9s+d%27empreses+i+cita+pr%C3%A8via

Queden menys de 48 hores per endinsar-nos a la fase 1. Amb ella recuperam poc a poc la mobilitat: a partir de dilluns podrem circular pels diferents municipis però sense sortir de l’illa. A més, totes les persones que visquin al mateix domicili podran desplaçar-se en el mateix cotxe.

I amb la mobilitat recuperam també la vida social. A la fase 1 podrem veure’ns amb familiars i amics a terrasses, espais oberts o a domicilis. Seran reunions de màxim 10 persones sempre dins la mateixa illa i respectant la distància i mesures seguretat. Al carrer, la notícia es rep amb ganes però també amb incertesa. Es repeteix una paraula: prudència!

Queden excloses d’aquestes visites les persones de risc o que tinguin símptomes de la COVID-19.

Qui també torna a la fase 1 és el turisme actiu i de natura. A partir de dilluns podrem anar al camp o a la muntanya en grups de màxim 10 persones i concertant, sempre que sigui possible, cita prèvia.

Després de 2 mesos tancades, les portes dels museus podran reobrir a partir de dilluns. Ho faran limitant les visites a un terç de l’aforament i controlant les aglomeracions. A la fase 1 també podran tornar els espectacles culturals: als espais interiors no hi podrà haver més de 30 persones i a l’aire lliure l’aforament màxim serà de 200 persones. Es recomana la venta en línia d’entrades, numerar els seients i esglaonar les entrades i sortides dels espectacles per evitar aglomeracions. I sempre s’hauran de mantenir les mesures d’higiene i la distància fins a 2 metres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer