X

A partir de dilluns les persones positives per Covid podràn gestionar la seva baixa laboral a través d’Internet

L'objectiu de Salut és descarregar la pressió actual d’Atenció Primària i que InfoCovid quedi per a pacients amb simptologia greu

13/01/2022

A partir de dilluns les persones positives per Covid podràn gestionar la seva baixa laboral a través d’Internet

A partir d’aquest dilluns les persones positives per Covid podràn gestionar la seva baixa laboral a través d’Internet, segons ha anunciat el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, aquest dijous.

A través d’aquesta nova eina web de Salut, les persones que estiguin contagiades podran sol·licitar la seva baixa laboral sense necessitat d’acudir al metge o consultar els dubtes sobre els seus símptomes i les cures adequades per a afrontar-los.

Amb això i juntament amb l’eina d’autorastreig, l’objectiu de Salut és descarregar la pressió actual d’Atenció Primària i que InfoCovid quedi per a consultes i atencions a pacients infectats de coronavirus amb simptomatologia més greu.

Aquest plantejament per poder descarregar el col·lapse d’Atenció Primària, es produeix quant la variant Òmicron ja representa el 90% dels contagis a les Illes.

Les baixes laborals per positiu de Covid a les Balears s’han multiplicat per quatre en el període novembre-desembre, i per 15 si es compara el mes desembre amb l’octubre. Concretament han passat de les 585 del mes d’octubre a 2.077 al novembre, i a 8.900 al desembre. S’hi han de sumar 2.046 baixes comptabilitzades per ser contacte estret en el mateix període octubre-desembre, segons les dades de la Seguretat Social.


Així funciona l’eina d’autorastreig; què fer si he estat amb un positiu

 

13/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT