societat

Dilluns torna a Palma el servei de recollida de trastos

També es podrà dur el mobiliari obsolet i els electrodomèstics als dos punts verds, ubicats al polígon de Son Castelló i Sant Jordi

Dilluns+torna+a+Palma+el+servei+de+recollida+de+trastos

A Palma, es podran treure a partir de dilluns els trastos al carrer perquè la brigada d’Emaya els reculli. Això sí, mai abans de les 8 del vespre. Si no, hi haurà sancions que van dels 300 als 600 euros. També es podrà dur el mobiliari obsolet i els electrodomèstics als dos punts verds, ubicats al polígon de Son Castelló i Sant Jordi.

Molts han aprofitat el confinament per netejar la casa i desprendre’s del que ja no fan servir. Dilluns entram a la fase 2, ja podrem deixar les andròmines velles devora els contenidors perquè els recullin.

Però això només els particulars, i quatre peces per família. Les empreses tenen un altre punt a on deixar el mobiliari obsolet.

Obriran també els dos punt verds que hi ha a Palma. El del polígon de Son Castelló i el de Sant Jordi, allà cal dur sobretot els electrodomèstics, necessiten un tractament especial.

El consistori té previst un projecte de construcció de dos punts verds més i 12 petits punts de recollida a les diferents barriades de Palma, per facilitar el reciclatge als ciutadans.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els accidents de trànsit cauen un 70 per cent a la Via de Cintura de Palma amb el límit dels 80km/h

La DGT considera que el compliment del límit de velocitat és bastant elevat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

Demanda col·lectiva de 1.000 famílies contra Educació per l’ús obligatori de la mascareta

Un d'aquests casos és la família de Gené, que va ser expulsat. El CEIP Bendinat no accepta el certificat d'un metge privat...