Dioni Villalba castiga l’Atlètic Balears

L'exjugador balearico marca el gol de la victòria per 1-2 del Màlaga dins l'Estadi Balear

10/09/2023

12

A la Primera Federació, victòria de la UD Eivissa per zero a dos contra l’Alcoià. A l’informatiu vespre vos mostrarem les imatges d’aquest partit. I, per contra, l’Atlètic Balears ha caigut derrotat a casa davant el Màlaga, que ha capgirat el marcador. Alberto Villapalos ha avançat els palmesans al cap de 12 minuts amb una bona rematada de cap després d’una treta de cantonada. Però just abans del descans, Roberto ha igualat el partit. I a la represa, un exbalearico, Dioni, ha fet l’un a dos per al Màlaga. Un gol que, per cert, no ha celebrat el davanter andalús. L’Atlètic Balears ha cercat l’empat, amb algunes ocasions molt clares, però el marcador ja no es mouria. L’equip queda amb un punt en tres jornades.