X

Divendres d’ambient càlid, però cap a un cap de setmana més fred

Aquest divendres capvespre ens passarà un front molt feble que podrà deixar qualque brusca local; el més destacable d’aquest front serà la davallada de la temperatura i el vent

30/11/2023

Divendres d’ambient càlid, però cap a un cap de setmana més fred

Fotografia de Sebastià Munar a Palma.

El Temps

La situació meteorològica continua marcada per l’ambient càlid i tant aquest dijous com divendres, el termòmetre tornarà a superar els 20ºC a les hores centrals del dia, i a punts del nord i est de Mallorca, podrem arribar als 22ºC. Per altra banda, el cel romandrà mig tapat per la presència de niguls alts i baixos.

Aquest divendres capvespre ens passarà un front molt feble que podrà deixar qualque brusca local; el més destacable d’aquest front serà la davallada de la temperatura i el vent. Dijous i fins a darrera hora de divendres, el vent del sud-oest bufarà moderat amb cops forts i a partir de divendres vespre, amb el pas de la línia frontal girarà a nord-oest moderat.

Dissabte l’ambient serà més fred, ja que el termòmetre baixarà entre 6ºC i 7ºC respecte a la temperatura de divendres, i els valors màxims quedaran entre els 14ºC i 16ºC. L’ambient serà variable, amb més niguls al nord i possibilitat de qualque ruixat molt local a partir de migdia a Menorca i a partir de darrera hora del dia al nord i est de Mallorca; a la resta hi haurà molt de sol; el vent del nord-oest bufarà moderat i la situació marítima continuarà moguda.

Diumenge hi haurà restes de niguls al nord, i molt de sol a la resta; difícilment, arribarà a ploure. La temperatura serà molt semblant a la de dissabte, i el vent afluixarà i bufarà feble.

30/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris