política

Divisió dins el Pacte per l”esmena Nadal’

MÉS per Menorca i Podem anuncien que votaran en contra de l'esmena i reiteren que es retiri de la futura llei d'habitatge

Divisi%C3%B3+dins+el+Pacte+per+l%22esmena+Nadal%27

MÉS per Menorca fixa com a data límit el 29 de maig perquè s’aprovi la llei d’habitatge al Parlament. La formació ha denunciat que la seva aprovació s’està retardant de forma intencionada. A més, acusen el PSIB i Podem de demanar-los que mirin cap a un altre costat i permetin que la futura norma surti endavant amb la polèmica ‘esmena Nadal’. El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, reitera que es derogui aquesta esmena perquè, diu, s’ha fet amb traïdoria per part del Govern i suposa urbanisme a la carta.

En declaracions posteriors, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha reconegut que la formació morada hagués preferit que l’esmena s’inclogués a la llei òmnibus enlloc de la d’Habitatge. De tota manera, ha criticat el PSIB per haver consensuat amb el PP l”esmena Nadal’ perquè, diuen, desvirtua el sentit de la futura norma.

Per la seva banda, el PSIB nega cap tipus de mesura de pressió cap als socis del Pacte i lamenta que no vegin les oportunitats de diversificació econòmica que suposarà que l’acadèmia de tennis de Rafel Nadal tingui també un ús turístic.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

24 milions més per pimes i autònoms de Mallorca afectats per la COVID-19

El Consell de Mallorca participarà en la línea extraordinaria del Govern i l'ISBA

La UIB demana accelerar la tramitació parlamentària de la nova Llei de Ciència

La Conselleria preveu que la nova norma es debatrà al Parlament a l'octubre