ESPORTS

Dmitry Kosiakov, el futbol com a refugi de la guerra

El porter de 22 anys va fugir d'Ucraïna, viu a Santa Maria i ara juga al Sant Jordi de Tercera


Dmitry Kosiakov viu una nova vida a Mallorca. El jugador ucraïnès de 22 anys va haver de fugir del seu país per la guerra. Dima, com el coneixen als camps de futbol, ens explica com va viure el conflicte a Ucraïna i com arribà a Mallorca.

Dmitry està en contacte diari amb la gent d’Ucraïna. Durant una videotelefonada, Kosiakov parla amb el seu amic Vladislav, que lluita a primera línia. Els seus pares també continuen al país.

Kosiakov és porter. Quan arribà a Mallorca, el seu objectiu va ser trobar equip i el Sant Jordi va ser la seva destinació. L’entrenador del conjunt mallorquí, Joan Crespí, que viu a Can Picafort, el passa a cercar habitualment per anar als entrenaments. Dima és un membre més al Sant Jordi.

Ara, el meta és feliç a l’illa i Kosiakov ens conta els seus dos desitjos: que s’acabi la guerra i poder jugar a l’elit del futbol. Aturada a aturada, Dmitry Kosiakov vol continuar lluitant pels seus somnis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Joan Manresa 17/03/2023

    Perdonau, potser és el meu aparell, però sona una música “de fons” que en realitat és de “primer pla”. Voldria haver escoltat la locució, cosa que ha estat impossible.

Cercador |

recerca
cargando