Doble victòria d’Espanya contra França

Rudy, Sergi i Alba Torrens prenen part activa en la bona actuació de la selecció en aquests dos amistosos abans dels Jocs

09/07/2021

17

Un gran segon quart, l’encert en el tir exterior i l’exhibició final de Sergio Rodríguez varen permetre a Espanya superar França 86 – 77 en la primera cita de la nit, la masculina. Ni la baixa d’Àlex Abrines, que tampoc viatja avui a París per jugar el segon partit demà a causa d’unes molèsties físiques; ni la lesió de Juancho Hernangómez, que es perdrà els Jocs Olímpics. Res no va aturar el combinat de Scariolo, que ha accelerat el camí cap a Tòquio. Els 11 punts amb 3 triples de Rudy Fernández i els 5 punts i 3 assistències de Sergi Llull varen contribuir al tercer triomf d’Espanya en la seva preparació.

Minuts després, Màlaga va assistir també a la victòria de la selecció femenina, liderada per una Alba Torrens superlativa, 72 – 61. En el seu retorn després de l’absència a l’Eurobàsquet, la jugadora mallorquina va mostrar tot el seu catàleg de recursos en atac, acabant amb 19 punts i 5 rebots. Això i una bona defensa al darrer parcial, deixant França en només 8 punts, varen permetre al conjunt de Lucas Mondelo tombar una de les millors seleccions d’Europa. Demà a París, la segona entrega d’Espanya-França. Una preparació de luxe pensant en el gran esdeveniment del Japó.