X

Dol a Oviedo per la mort de dues germanes menors

Els partits polítics a la capital asturiana han decidit suspendre els actes de la campanya electoral

19/05/2023

Dol a Oviedo per la mort de dues germanes menors

Foto: EFE

Redacció

Consternació a Oviedo. El batle de la capital asturiana ha decretat dos dies de dol per la mort de dos joves menors després de precipitar-se des d’un pis aquest divendres. La Policia judicial i científica s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort en què ja s’ha descartat la intervenció de terceres persones i tot apunta a una mort per suïcidi.

Després del succés, els partits polítics han decidit suspendre els actes de campanya electoral a Oviedo, mentre que el batle ha acordat a més suspendre la inauguració de la fira de l’Ascensió, prevista per a avui horabaixa, i que es dugui a terme sense música durant els dos dies de dol. El regidor de Seguretat Ciutadana ha admès que, de moment, “no hi ha informació de cap tipus” sobre les circumstàncies de la mort de les menors i ha lamentat que “allò cert és que se n’han anat dues nines”.

El telèfon 024 és d’ajuda psicològica a l’atenció de persones que ho necessitin. És gratuït, confidencial i disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. També es pot trucar el 061, l’112 o el Telèfon de l’Esperança en el 971 461 112. També es pot parlar amb el tutor o tutora del centre escolar.

19/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris