X

Dos avions xoquen a la pista de l’aeroport de Palma

L'incident ha tengut lloc aquest dilluns matí, quan un avió d'Air Europa que acabava d'aterrar ha fregat amb l'ala la part posterior d'una aeronau de Condor, que estava aturada

19/09/2023

Dos avions xoquen a la pista de l’aeroport de Palma

Redacció

Dos avions, un de la companyia Air Europa i un altre de Condor, han xocat aquest dimarts a l’aeroport de Palma. Si bé no hi ha hagut cap ferit, sí que ambdues aeronaus n’han estat afectades. L’incident ha tengut lloc a les 09.30 hores d’aquest dimarts, quan l’avió d’Air Europa, que havia fet la ruta Barcelona-Palma, arribava a la terminal i ha fregat amb l’ala la part posterior de l’avió de Condor, que estava aturat. A continuació, l’avió d’Air Europa ha continuat circulant fins a arribar a la terminal. Allà, els passatgers han pogut desembarcar amb total normalitat.

Així mateix, segons han explicat fonts de la companyia, l’avió necessitarà “una remodelació”, perquè, tot i que no s’ha romput per complet, l’ala esquerra, amb la qual ha xocat amb l’altra aeronau, sí que n’ha estat afectada. També, l’avió de Condor s’haurà de revisar i reparar.

Com que els avions implicats en l’accident han quedat inoperatius, s’ha reorganitzat la programació dels vols previstos per totes dues companyies aèries amb les aeronaus afectades. El vol d’Air Europa que havia de fer la ruta Palma-Barcelona a les 10.15 hores s’ha cancel·lat, mentre que el de Condor, amb ruta Palma-Frankfurt, que havia de sortir avui matí, s’ha reprogramat per a les 17.30 hores d’avui horabaixa.

Fonts d’Aena han confirmat que l’incident serà analitzat per l’organisme corresponent; en aquest cas, la Comissió d’Investigació d’Accidents i Incidents d’Aviació Civil.

19/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris