societat

Dos brots de Covid afecten les residències de sa Pobla i d’Artà, amb 17 usuaris positius

Tot i que els residents afectats estan bé de salut o tenen símptomes lleus, els han traslladat a hospitals per precaució.

Dos+brots+de+Covid+afecten+les+resid%C3%A8ncies+de+sa+Pobla+i+d%27Art%C3%A0%2C+amb+17+usuaris+positius

Moment en què els sanitaris preparen per fer el trasllat dels usuaris contagiats de la residència Huialfàs (a sa Pobla) als hospitals.


A la residència Huialfàs de sa Pobla, gestionada per l’IMAS, s’han detectat 13 residents positius. Tot i que es troben bé de salut i alguns han tengut símptomes lleus, per precaució, els han traslladat a diferents hospitals de Mallorca: Sant Joan de Déu, el comarcal d’Inca i l’Hospital General.

A aquesta residència també s’han detectat 5 treballadors positius: alguns tenen la pauta completa de la vacunació, mentre que altres estan pendents de rebre la segona dosi. Segons el director de la residència Huialfàs de sa Pobla, Santiago Ramis, “havíem aconseguit fer front a la pandèmia quan els nostres usuaris encara no estaven vacunats, i ara, en canvi la malaltia ens ha arribat”. “Aquesta virus, aquesta malaltia pareix que ha vengut per quedar”, afegeix Ramis.

També a la residència de la Posada dels Olors d’Artà s’han detectat 4 usuaris positius més. Tots aquests brots s’han descobert gràcies als filtratges habituals que es fan de manera periòdica a les residències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La xifra de contactes estrets augmenta amb la davallada de l’edat dels casos positius

Els rastrejadors telefonen cada dia a una mitjana de 1.200 persones. Ara aquestes telefonades just són de 20 minuts, mentre...

Alaior demana al Consell una solució a l’encreuament de la carretera general amb la urbanització Torre-Solí

L'última topada va ocórrer dissabte passat quan un vehicle va fer un gir a l'esquerra, i això va provocar un...

Juaneda realitza setmanalment 5.000 proves a les seves clíniques i centres perifèrics de Menorca

El 80% són tests d'antígens, que realitzen biòlegs, metges, infermeres o tècnics especialistes en laboratori

L’Ajuntament de Deià signa la compra del casal de Can Vallès per 3 milions d’euros

Les previsió és que s'hi instal·lin diferents dependències municipals durant els propers anys, i de manera imminent els jardins s'obriran...