MENORCA

Dos emprenedors fabriquen les primeres guitarres elèctriques 100% ‘made in Menorca’

Menorcaster les fabrica amb fusta de pi menorquí i ullastre i també intenta reutilitzar plàstic reciclat


A Menorca l’aposta pel producte de la terra va més molt més enllà de l’agroalimentari o de les avarques. Dos lutiers de Ciutadella han posat en marxa una empresa que es dedica a fabricar, artesanalment guitarres elèctriques fetes fusta autòctona de l’Illa o reutilitzada. La marca és Menorcaster.

Entre els cinc models de guitarra elèctrica artesanal que fabriquen, la darrera peça que han elaborat és un nou model anomenat ‘North Wind‘, una guitarra feta amb pi menorquí i ullastre i envernissada amb el blau de la mar de les platges del Nord de Ciutadella. Una guitarra amb personalitat pròpia i de caràcter rocker.

Però per a la fabricació de les guitarres els dos socis de Menorcaster no només empren fustes reciclades (trobades a fusteries o quan es buiden cases particulars) o autòctones de tales controlades, sinó que també treballen per reaprofitar plàstic reciclat, pels colpejadors.

Menorcaster ofereix ara mateix cinc models diferents, entre ells un de Custom que pot dissenyar el mateix client. Una oferta que també es pot trobar a la pàgina web https://www.menorcaster.com/

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |