X

Dos homes detinguts per robar a l’interior de diversos vehicles i per amenaces

Els fets van ocórrer el passat 30 d'octubre, a la barriada de Santa Catalina, quan van avisar d'uns homes a l'interior d'un vehicle amb actitud sospitosa

11/11/2023

Dos homes detinguts per robar a l’interior de diversos vehicles i per amenaces

Redacció

La Policia Nacional va detenir dos homes d’origen algerià, de 21 i 23 anys, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força en interior de vehicle i amenaces.

Els fets van ocórrer el passat 30 d’octubre, en la barriada de Santa Catalina, quan van avisar d’uns homes a l’interior d’un vehicle amb actitud sospitosa. Una vegada en el lloc, els agents van observar un home i darrere altres dos intentant agafar-lo mentre li cridaven que es detingués perquè els havia robat. Els policies van aturar-lo i va ser reconegut posteriorment pels testimonis com un dels autors dels fets.

Els agents es van entrevistar amb un testimoni que va explicar que havia observat com tres homes havien entrat a l’interior d’un vehicle propietat del seu amic, va recriminar-los tal acció, i un dels homes començà a amenaçar-lo amb un ganivet, per després sortir del vehicle els tres homes i fugir a la carrera en diferents direccions.

Mentre s’entrevistaven amb altres testimonis, els policies van poder veure un home amb actitud esquiva, el qual podria coincidir amb un dels presumptes autors, intentant amagar-se en adonar-se de la presència policial. Va ser reconegut pels testimonis i interceptat pels agents, que trobaren entre les seves pertinences un táser, un parell de guants i diners en efectiu.

Mentre intentaven localitzar el tercer individu van ser requerits per una dona, la qual va manifestar que la acabaven de robar a l’interior del seu vehicle, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció dels homes, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força en interior de vehicle i amenaces.

11/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris