X

Dos joves detinguts per robar dos rellotges d’alta gamma a Palma

Les recerques continuen obertes i no es descarten noves detencions relacionades amb els fets descrits

10/06/2023

Dos joves detinguts per robar dos rellotges d’alta gamma a Palma

La Policia Nacional va detenir dos joves, d’origen algerià, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació, falsedat documental i furt, per sostreure dos rellotges d’alta gamma a dues persones a Palma.

Segons ha informat la Policia, el primer dels fets va ocórrer el passat 27 de maig a les 23.00 hores, quan la víctima, un altre jove, anava caminant per la zona del Passeig Marítim de Palma i va ser abordat per diversos joves, un dels quals l’agafà pel coll per tirar-lo en terra i un altre li robà el rellotge d’alta gamma, valorat en 10.000 euros, que portava en el canell.

El segon dels fets va ocórrer l’endemà, quant a un altre jove, que passejava, també, pel Passeig Marítim de Palma, al voltant de les 05.00 hores, se li van acostar diversos joves que li van oferir substància estupefaent, alhora que un d’ells l’agafava del braç de manera amigable, per a després anar-se’n del lloc. Després de diversos minuts, es va adonar que li acabaven de sostreure el rellotge d’alta gamma, valorat en 20.000 euros.

Posteriorment, i una vegada que les denúncies van ser rebudes per la Policia Nacional, van començar una sèrie de gestions per esclarir els fets. Així, els agents van aconseguir la identificació dels joves i, després de les gestions oportunes, es va procedir a la detenció dels presumptes autors. Cal ressenyar que, durant la detenció, un d’ells portava posat un rellotge d’alta gamma, del qual s’estan fent gestions per a esbrinar la seva procedència. També, cal afegir que entre els dos detinguts compten amb gairebé una vintena d’antecedents per fet similars.

10/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT