Dos penals condemnen el Mallorca contra el Betis (1-2)

El gol de Muriqi ha estat insuficient per sobreposar-se a dos penals comesos per Battaglia

20/08/2022

14

El partit no ha començat de la millor manera pels de Javier Aguirre. Als 7 minuts Rodrigo Battaglia ha tocat la pilota amb el braç dins l’àrea i l’àrbitre Pablo González Fuertes ha acudit al VAR per posteriorment assenyalar penal. Borja Iglesias no ha fallat des dels 11 metres i amb un xut sec pel centre ha batut Predrag Rajkovic. Primer gol que encaixava el Reial Mallorca en aquesta Lliga, igual que el porter serbi.

El partit ha transcorregut amb intercanvi de cops, però sense claretat a les àrees. Prova d’això és que en el segon tir a porteria del partit ha arribat el segon gol del duel. Ha estat l’empat del Mallorca. Als 56 minuts de joc, una passada llarga d’Antonio Raíllo per Jaume Costa ha acabat amb una centrada de Kang In Lee que aprofita Vedat Muriqi al segon pal per marcar l’empat.

Passada l’hora de partit, Javier Aguirre ha mogut la banquieta i ha donat entrada a Antonio Sánchez en substitució de Clément Grenier. Manuel Pellegrini, per la seva part, també ha llevat Rodri per donar minuts a Róber.

A vint minuts del final una pilota llarga per Fekir ha acabat amb un xoc amb Rodrigo Battaglia on l’àrbitre assistent ha entès que hi havia penal. Era el segon de l’argentí. Després d’una breu revisió del VAR, Borja Iglesias no ha errat des dels onze metres per marcar el segon. Amb l’1-2 els dos equips s’han desfermat en atac i acte seguit Muriqi i Antonio Sánchez han pogut marcar l’empat. Però també Juanmi Jiménez, amb un xut creuat, ha pogut establir el tercer.

El Mallorca ha tingut l’empat en el minut 85 amb un llançament de falta de Kang In Lee que s’ha topat amb amb el travesser. El refús no l’ha acabat d’engaltar cap jugador.