X

Dues persones ferides, una en estat greu, després de l’atropellament d’un patinet a dos vianants

Els ferits són un ocupant del patinet, en el qual viatjaven dues persones, i un vianant

05/11/2023

Dues persones ferides, una en estat greu, després de l’atropellament d’un patinet a dos vianants

Redacció

Dues persones han resultat ferides, una d’elles greu, aquest diumenge, després que un patinet elèctric atropellàs a dos vianants, a Palma. Els ferits són un ocupant del patinet, en el qual viatjaven dues persones, i una vianant d’uns 30 anys i nacionalitat estrangera.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, el succés ha ocorregut al voltant de les 10.30 hores d’aquest diumenge, en el carrer Manuel Azaña de Palma. El patinet, en el qual viatjaven dos ocupants, ha atropellat una dona, d’uns 30 anys i nacionalitat estrangera, i un home, d’origen espanyol i uns 25 anys, tots dos vianants.

Amb motiu del succés, el SAMU 061 ha activat per un accident de patinet greu una unitat de suport vital avançat i una de suport vital avançat infermer. Finalment, han resultat ferits un dels dos ocupants del patinet i la dona atropellada. De les dues persones ferides, una es troba en estat greu i ha estat traslladada a Son Espases. L’altra persona ferida, manys greu, ha estat traslladada a la Clínica Rotger.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris