menorca

Dues ‘start-ups’ de Menorca, a la recerca d’inversors al Mobile World Congress

Lamenten que la por al contagi del coronavirus hagi fet dessistir les empreses asiàtiques


Dues empreses menorquines participen enguany del Congrés Mundial del Mòbils, que se celebra a Barcelona a partir del dia 24 de febrer. Son Arrendart, que hi participa per segona vegada, i Electron. S’ubiquen a l’espai dedicat a startups i centrats en la recerca d’inversors que permetin tirar endavant els respectius projectes. Totes dues empreses participen de la fira sota el paraigua de la Fundació Bit.

Electron està revolucionant les operacions de gestió dels hotelers. Proporciona l’automatització de tasques habituals i permet fins al 75% de les tasques de gestió comunes. Arrendart, una empresa que té un catàleg d’obres d’artistes de gran prestigi i que disposa a lloguer a empreses i particulars.

Sobre la polèmica que acompanya la celebració del Congrés pel risc de contagi del coronavirus, Vilaseca lamenta l’absència de les grans empreses asiàtiques, com Sony, i d’altres gegants del sector com Amazon, LG o Intel. Algunes empreses han anunciat que noenviaran els seus directius i deixen en mans de les dlegacions europees l’assistència a la fira. Sosté que podran negociar amb els inversors interessats a d’altres d’altres sistemes.

L’any passat hi van participar altres empreses de l’illa com Mybooking, que enguany ha declinat participar-hi, i també Mabrian Tecnhologies. Aquesta empresa de Big Data en el sector turístic va ser present en l’edició anterior amb un stand propi després de l’oferta de la Generalitat de Catalunya com a guanyadors d’un premi per a strartups. Enguany hi assistiran com a visitants.

A banda de les dues empreses menorquines, a l’espai per a startups hi haurà sis empreses més de Balears i al recinte principal, dues més, totes dues mallorquines, també sota l’aixopluc de la Fundació Bit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’activista afganesa Nadia Ghulham parla dels drets humans als joves menorquins

Presenta a la Biblioteca de Maó el seu llibre "El secret del meu turbant"

Maó estrenarà l’abril el seu segon ascensor amb el port

El primer, estrenat el 2014, va comptabilitzar 120.000 viatges