Dura derrota del Palma Futsal a Son Moix

L'equip mallorquí cau 2 a 7 davant el Santa Coloma i encadena la tercera derrota consecutiva a casa

23/04/2022

13

Hi ha dies que per molt que ho intentis, res no surt bé. i avui ha estat un d’aquest per al Palma Futsal. El primer disgust ha arribat al minut 4. Gol de Corso just començar i que ja feia presagiar un naufragi. Tot i això, els de Antonio Vadillo han reaccionat. Tomaz ha fet l’empat al minut 8 i Gordillo ha aprofitat un refús per fer el segon al 16. Abans del descans però, el Santa Coloma ha empatat.

La segona part ha estat un autèntic despropòsit. El Palma ha encaixat 5 gols, el primer just començar, i el més preocupant encara és que no ha donat cap símptoma de recuperació. 20 minuts fatídics, possiblement els pitjors 20 minuts de tota la temporada i que es tradueixen en gols encaixats com aquest. Bermusell en dues ocasions, Cardona, Khalid i Uri Santos han acabant arrodonint una golejada com poques s’han vist en el Palau d’Esports de Son Moix.. El Palma, que pot presumir de ser l’equip manco golejat de tota la Primera Divisió, ha encaixat avui 7 gols.

Partit per oblidar del Palma Futsal que es tradueix en la tercera derrota consecutiva a Son Moix. L’equip es manté momentàniament quart a la classificació però, com diu Tomaz, ha de fer autocrítica.