7

Dura derrota del Palmer Palma al Wizink Center

Victòria de l'Estudiantes per 105-71

28/04/2022

Dura derrota del Palmer Palma en la visita al segon classificat, l’Estudiantes. Els madrilenys s’imposaren 105-71 i dominaren en tot moment el partit. Al descans ja partiren amb una diferència de 33 punts. El Palmer Palma ofereix al Wizink Center la pitjor imatge de la temporada en un dels moments més crítics. Una victòria ahir vespre els hauria tret de la zona de descens. Els 19 punts de Pavelka, els 15 d’Elijah Brown i els 14 de Van Beck no foren suficients per derrotar un Estudiantes molt superior. Els madrilenys sentenciaren pràcticament el partit al primer quart amb un parcial de 33 a 11. Ara toca passar pàgina i centrar-se en el pròxim rival. Els homes de Pau Tomàs i Álex Pérez tendran, contra l’Oviedo, una nova oportunitat de sortir de la zona de descens. La cita, diumenge a les 6 de l’horabaixa a Son Moix. Un partit vital per al Palmer Palma que podreu seguir en directe pel web d’IB3.