X

Easyjet es perfila com a relleu de Monarch en els vols entre Menorca i Londres

La vicepresidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, anuncia a la World Travel Market que podria començar a operar a principis de l'any que ve

06/11/2017

Easyjet es perfila com a relleu de Monarch en els vols entre Menorca i Londres

Easyjet es perfila com a l’aerolínia que assumirà les connexions internacionals que realitzava Monarch fins a la seva fallida. Així ho assegura la redactora en cap d’Hosteltur, Esther Mascaró, a IB3 Ràdio. Els contactes i les negociacions de les últimes hores han permès acostar posicions i sembla que el primer dia de la World Travel Market ha deixat molt bones sensacions entre els representants del Consell de Menorca i els membres de de la Fundació Foment del Turisme de Menorca presents a la fira.

Unes bones sensacions que ha confirmat la consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, també des de la capital britànica. Reconeix que encara s’està fent feina amb diferents companyies. El que té clar és que la solució no és imminent sinó que podria fer-se pública a principis de l’any vinent. Constata, per tant, que aquest hivern Menorca quedarà més aïllada.

Recordem que la desaparició de Monarch ha deixat l’illa sense connexions amb Londres en temporada baixa. I, precisament, trobar-li un substitut és una de les prioritats del Consell en aquest aparador que és la Wolrd Travel Market. A banda de consolidar el mercat britànic, el més important, altres objectius són fer créixer el mercat alemany i que la temporada turística comenci per Pasqua.

Entre els reptes també hi ha captar nous nínxols de mercat, en aquest cas, centrats en els amants de l’esport i la naturalesa, posant en valor el fet de ser una Reserva de la Biosfera i el patrimoni talaiòtic existent.

No obstant, Menorca i les Balears arriben a la cita amb l’anunci de l’increment de l’ecotaxa. Un fet, que, per a la patronal hotelera, és del tot perjudicial.
Cal recordar que és l’últim any que Menorca participa d’aquesta fira de referència sota el paraigua de les Illes Balears. El traspàs de les competències en matèria de promoció turística, previst per a principis del 2018, permetrà a l’illa vendre’s de manera diferenciada.

06/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris