X

Educació licita la nova escola de Caimari per 5 milions d’euros

Segons la Conselleria, el nou edifici suposarà la creació de 225 places i el termini d'execució és de 13 mesos

10/11/2023

Educació licita la nova escola de Caimari per 5 milions d’euros

Imatge aèria cedida del CEIP Ses Roques de Caimari. / CAIB

Redacció

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) ha tornat a treure a licitació la construcció del nou CEIP de Caimari, aquesta vegada per un import un 8,3% superior a l’anterior preu, de 5.048.646 euros.

El nou edifici docent suposarà la creació de 225 places i el termini d’execució és de 13 mesos, ha detallat la Conselleria d’Educació i Universitats en un comunicat.

Aquesta és la tercera vegada que surt a licitació aquest projecte, que en les dues anteriors no es va poder adjudicar. Per evitar que torni a passar, el Consell de Govern de dia 3 de novembre va autoritzar un increment de la despesa per a la licitació de les obres, que en els processos de licitació anteriors era de 4.659.830 euros.

La pujada de pressupost es deu a les circumstàncies excepcionals que es van produir per la pandèmia i per la situació bèl·lica que es viu a Ucraïna, que dificulta poder precisar els costos dels materials. Davant aquesta situació, i la necessitat de realitzar les obres, es va encarregar la revisió del pressupost del projecte per a adequar-lo a la conjuntura econòmica actual del mercat.

L’actuació consisteix en la construcció d’un nou CEIP d’una línia, amb tres unitats d’Educació Infantil de segon cicle i sis unitats d’Educació Primària, la qual cosa suposarà la creació de 225 places escolars. L’edifici projectat estarà compost per dos blocs. El primer i principal acollirà la zona administrativa, les aules d’Infantil a la planta baixa i les de Primària al primer pis. El segon bloc es destinarà a l’ús del gimnàs i s’hi situaran els vestuaris, la cuina, el menjador i altres instal·lacions. Tots els serveis se situaran a la planta baixa.

Notícies relacionades >

10/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris