X

Educació rebutja les alternatives proposades per a l’ampliació de l’Institut Biel Martí de Ferreries

Encara no s'ha decidit la ubicació definitiva, però serà en un dels dos patis

11/05/2023

Educació rebutja les alternatives proposades per a l’ampliació de l’Institut Biel Martí de Ferreries

Axel Camarasa

La Conselleria d’Educació assegura que encara no s’ha decidit la ubicació definitiva de l’aula prefabricada que necessita l’IES Biel Martí de Ferreries per al curs vinent. Sosté que la decisió es consensuarà amb el centre. El que deixa clar és que s’instal·larà en un dels dos patis. Descarta, doncs, les alternatives proposades per la direcció i el Consell de Menorca, que defensaven traslladar al capvespre els alumnes de formació professional o llogar un solar adjacent. Educació no veu viable cap de les dues solucions i aposta per una aula prefabricada, mentre reconeix que estudia les possibilitats d’ampliar l’institut en un futur, el més petit de Menorca.

Les queixes del Biel Martí neixen per la intenció d’ocupar l’únic pati amb ombra. L’argument és que davant les altes temperatures que es preveuen, i com ja va passar l’any passat, la mateixa Conselleria recomana fer classes a l’aire lliure, en espais amb ombra, la qual cosa no seria possible si es posa el mòdul en aquest espai.

El Consell de Menorca comparteix la preocupació del centre, motiu pel qual ha enviat una carta a Educació per intentar que rectifiqui.

11/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris