X

Edwin Jackson, el jugador franquícia de l’Hestia Menorca per ascendir a LEB Or

L'internacional francès reclama respecte per al Clavijo, prescindeix dels vuit punts de l'anada i demana concentració per un partit que serà "una guerra"

19/05/2023

Edwin Jackson, el jugador franquícia de l’Hestia Menorca per ascendir a LEB Or

Redacció

40 minuts separen l’Hestia Menorca de LEB Or. El somni de l’equip, compartit amb molts aficionats, passa per guanyar el Clavijo (dissabte, 19:30 hores) o per perdre de menys de vuit punts. Per parlar d’aquesta final, hem acompanyat Edwin Jackson a Sant Lluís. Amb l’escorta francès hem visitat l’escenari on es va gestar el projecte menorquí, amb l’objectiu de retornar el bàsquet d’elit a l’illa. El referent anotador de l’Hestia ens ha explicat com viu i es prepara el vestidor per aconseguir l’ascens.

L’excitació i els nirvis conviuen amb la preparació del partit al vestidor de l’Hestia Menorca. Ara que l’ascens a LEB Or és a les seves mans, l’aspecte mental cobra més pes.

El Clavijo va demostrar a Logronyo la seva duresa com a rival i que lluitarà fins al final pel mateix objectiu. En aquest sentit, l’Hestia respecta el rival i prescindeix del vuit punts aconseguits a l’anada (59-67).

L’ambient de Bintalfa serà el de les grans ocasions, camí de confirmar el ple absolut. Els jugadors reben a diari el suport i l’ànim dels aficionats.

El compte enrere ha començat. El premi gros, l’ascens a LEB Or, espera aquest dissabte i per aconseguir-lo, l’Hestia disposa de l’experiència i fiabilitat de “monsieur” Jackson.

19/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris