economia

EHIB oficialitza el nou grau en Direcció Hotelera

S'oferirà a partir d'aquest curs 2018/2019 i la matrícula serà de 960 euros


L’Escola d’Hostaleria de les Illes Balears (EHIB), centre adscrit a la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha oficialitzat aquest dimarts la implantació del nou grau oficial en Direcció Hotelera que s’oferirà a partir del curs 2018/2019, amb una matrícula de 960 euros.

A l’acte de presentació també han assistit els representants de les institucions col·laboradores, com el rector de la UIB, Llorenç Huguet; el conseller d’Educació i Universitat, Martí March; i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela.

Segons ha comunicat la directora de l’EHIB, Maria Tugores, la conversió del títol propi al nou grau oficial, que oferirà 80 places, “és un fet molt important per als estudiants, que veuran com s’obre el seu ventall d’oportunitats de formació, en màsters, doctorats i ofertes d’ocupació en el sector públic”.

D’altra banda, Llorenç Huguet ha destacat la major accessibilitat a aquests estudis gràcies al preu de la matrícula, i que, en tractar-se d’un títol oficial, els alumnes podran accedir a les beques que ofereix l’Estat. Huguet també ha destacat la major visibilitat del grau per realitzar convenis internacionals amb altres universitats.

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha posat en valor aquest nou títol universitari, que defineix “la resposta a les demandes socials i econòmiques de les Illes”, juntament amb la baixada significativa dels preus de la matrícula, i que suposarà “una millora en la qualitat del producte turístic”.


 Aneca emet un informe favorable a la implantació del Grau en Direcció Hotelera per la UIB

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Yolanda Díaz diu que hi haurà acord per perllongar els ERTOs

La ministra de Treball assegura que el Govern vol que la base dels ERTOs quedi en el 70%

Llum verda al projecte de fusió de CaixaBank i Bankia

Els sindicats asseguren que, amb l'operació, es podrien perdre molts de llocs de feina i tancarien sucursals a les Balears

La nova Caixabank dominarà el negoci bancari a les Balears

El domicili social del principal accionista del nou banc, la Fundació La Caixa, és a Palma des de 2017

Vaga dels treballadors de Telecomunicaciones de Levante per la baixada de salari

El personal diu que l'empresa, subcontracta de Movistar, els vol rebaixar el sou un 40%