X

Eivissa promociona a la World Travel Market la vessant més familiar de l’illa

A més de les activitats esportives, també es promocionarà la gastronomia i el patrimoni

05/11/2023

Eivissa promociona a la World Travel Market la vessant més familiar de l’illa

Esther De Miguel

A Eivissa s’espera que turoperadors britànics com JET2 comencin a operar uns 10 dies abans que l’any passat; seria a mitjan març. Les institucions de l’illa acudeixen a la World Travel Market a promocionar la vessant més familiar d’Eivissa i també les activitats esportives. Més de 830.000 britànics van visitar l’illa fins al mes d’octubre, un 10 % més que l’any anterior.

Enguany els turoperadors britànics van iniciar la temporada el 27 de març i les institucions de l’illa esperen tornar de la World Travel Market amb el compromís que ho avancin encara més en vista a l’any que ve. El fet que s’avanci la Setmana Santa enguany hi ajudarà. Juan Miguel Costa és director insular de Turisme i destaca que també es tracta d’atreure un altre perfil de turista britànic, que és el que tria venir els mesos inicials de temporada, quan se celebren algunes activitats esportives.

De fet, enguany es calcula que la mitjana de despesa que ha fet el visitant britànic a Eivissa és de 1.800 euros. A més de les activitats esportives, també es promocionarà la gastronomia i el patrimoni. El 2024 se celebren 25 anys de la declaració de Dalt Vila com a Patrimoni de la Humanitat.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris