X

Eivissa continuarà sent la cúspide de l’electrònica mundial: “Els DJ han trobat noves maneres de monetitzar el seu públic”

En el marc de la International Music Summit, la indústria d'aquest sector cerca noves fonts d'ingressos als mercats digitals

27/04/2022

Eivissa continuarà sent la cúspide de l’electrònica mundial: “Els DJ han trobat noves maneres de monetitzar el seu públic”

Eivissa acull des d’aquest dimecres a divendres l’International Music Summit (IMS), en el qual participen 600 delegats de la música electrònica i hi ha 200 periodistes acreditats. Experts que han assistit al congrés consideren que Eivissa continuarà a la cúspide de la música electrònica mundial.

Tot i això, no està clar quants dels diners que s’han perdut amb la pandèmia tornaran a través de les marques. Ara, la indústria s’està orientant cap als mercats digitals. “Els discjòqueis han estat creatius durant la pandèmia. Han trobat noves formes de monetitzar les seves audiències, creant comunitat i oferint valor amb els mercats virtuals i l’ascens dels NFT. La música electrònica lidera la resta de la indústria musical”, ha explicat David Boyle, director d’Audiències Estratègiques a l’IMS.

El tancament del congrés coincidirà amb les primeres festes a les discoteques eivissenques després de dos anys en blanc.

27/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris