X

Eivissa pateix la manca de famílies d’acollida per absorbir tota la demanda a l’illa

Hi ha prop de 120 menors de 18 anys en situació de desemparament, mentre que el nombre de famílies d'acollida a l'illa no arriba a la trentena

28/04/2024

Eivissa pateix la manca de famílies d’acollida per absorbir tota la demanda a l’illa

Eivissa acusa manca de famílies d’acollida per absorbir tota la demanda a l’illa. De fet, els centres d’acollida també es troben saturats. El Consell pitiús treballa a fomentar l’acolliment familiar mentre projecta la creació de més centres de menors.

A Eivissa hi ha prop de 120 menors de 18 anys en situació de desemparament. El nombre de famílies d’acollida a l’illa, en canvi, no arriba a la trentena.

El Consell disposa de la Llar Mare del Remei de Santa Eulària per als infants més petits i del centre Pari Morey de Sa Coma dirigit a adolescents a partir dels dotze anys. Prop de 80 boixos hi resideixen en espera de trobar una família d’acollida. Però mentre la xifra d’aquestes es manté estable, la dels infants tutelats creix.

El Consell estudia ara dur a terme accions per conscienciar la ciutadania que s’animi a inscriure’s com a família d’acollida. També crearà noves places en centres de menors. Concretament, projecta sumar 24 noves places en 4 petits centres, 16 més per menors estrangers no acompanyats i altres 6 per un centre de conductes greus.

28/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris