X

Eivissa disposa d’un nou pla de màrqueting de la marca turística de l’illa

S'enfoca a assolir la desestacionalització i caminar cap a un turisme més sostenible en els pròxims 4 anys

21/03/2023

Esther De Miguel

El Consell d’Eivissa disposa d’un nou pla de màrqueting de la marca turística de l’illa pitiüsa per assolir la desestacionalització i caminar cap a un turisme més sostenible en els pròxims 4 anys. S’enfoca sobretot a captar turisme familiar, d’esdeveniments esportius i nàutics, de cinema, cultural i gastronòmic. I ja està en marxa, perquè la institució assegura que aquest mes d’abril ja comença la temporada gràcies al Campionat del Món Multiesport, que durà a Eivissa 14.000 persones.

La sostenibilitat és el primer gran eix sobre el qual es fonamenta el nou full de ruta per al turisme a Eivissa durant els pròxims 4 anys. La desestacionalització seria el segon. Per assolir-la, es mirarà de millorar la connectivitat. I per millorar-la, es treballa ja en un manual de negocis oberts en temporada.

Una altra de les línies estratègiques per atreure més visitants fora de temporada serà donar impuls a altres tipus de turisme. Com el familiar, el de congressos, l’esportiu, el cultural, el gastronòmic o el de casaments. Representants dels diferents sectors implicats han assistit a la presentació del nou Pla.

El document crearà una entitat d’intel·ligència turística i cercarà millorar la promoció online a través de l’actualització del web Ibiza Travel.

21/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris