EIVISSA

Eivissa dissenya un pla turístic per revitalitzar barris com La Marina o Dalt Vila

El Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat d'Eivissa marca 21 objectius per aplicar fins al 202


El Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat d’Eivissa marca 21 objectius per aplicar fins al 2023. Entre ells: augmentar la despesa mitjana per turista i recuperar el turisme familiar i esportiu. La capital eivissenca prioritzarà reduir la pressió turística i revitalitzar els barris històrics i a més, aconseguir un dels reptes: mantenir oberts els establiments en temporada baixa.

Al pla estratègic es pretén revitalitzar barris com La Marina o Dalt Vila i atraure cap a ells un major nombre de visitants. A més, volen que la capital d’Eivissa rebi un turista d’alt poder adquisitiu, per augmentar la despesa mitjana i captar NOUS nínxols de mercat internacional, fomentant el turisme familiar i esportiu. Al full de ruta, aposten per oferir experiències dins la ciutat en

De fet el pla aposta per reduir l’impacte mediambiental i rebaixar la pressió turística per respectar el benestar de les persones residents. Entre els objectius marquen cuidar el comerç local i pretenen ampliar els negocis tradicionals. El document també cerca combatre un dels altres problemes de l’Administració i del sector turístic: la regulació de l’oferta turística d’allotjaments i de serveis per acabar amb l’intrusisme.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |