X

Eivissa és la primera destinació europea de vols privats durant l’estiu

Aquesta temporada el trànsit de jets executius augmentarà un 22% a l'aeroport des Codolar

08/06/2022

Eivissa és la primera destinació europea de vols privats durant l’estiu

Ivonne Arañó

En temporada Eivissa és la primera destinació europea de jets privats, per sobre de Mallorca, Sardenya o les illes gregues. L’any 2021 va haver-hi 7.500 vols executius, és a dir unes 15.000 entrades i sortides de l’aeroport. Enguany calculen que poden augmentar un 22% o fins i tot més.

Així, la previsió és que hi hagi més de 9.000 vols privats aquesta temporada a Eivissa, un 22% més que l’any passat, això suposaria 18.000 entrades i sortides de l’aeroport des Codolar només de jets privats. Són dades oferides pel cofundador de Welojets, Martín Baldomà, empresa que s’ha convertit en el primer soci proveïdor de Ibiza Luxury Destination. A més, aquesta companyia està estudiant omplir de passatgers els vols de sortida, que van buits, a preus més assequibles, vols que van a pernoctar a València, Mallorca o Madrid, entre d’altres.

Així, segons Welojets el negoci de l’aviació privada factura més de 100 milions d’euros l’any a l’illa d’Eivissa. De fet, asseguren que després de la pandèmia l’ús d’aquest transport ha augmentat un 35% en l’àmbit mundial.

08/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris